• Închideți draperii pe partea însorită a casei tale.

 • Instalați Copertine pe ferestre pe partea însorită a casei tale.

 • Sigilarea scurgerile de aer în casa ta va reduce costurile de aer condiționat, precum și costurile de încălzire. Călăfătui sau derivate din focă în cazul în care locurile de utilități vin în casa ta (instalatii sanitare, electricitate, guri de aerisire uscător, etc). Umple golurile în jurul valorii de cosuri de fum. Chederul în jurul valorii de ferestre si usi drafty.

 • Instalați ventilatoare de energie eficiente din punct de tavan și să le ruleze in zilele calduroase. Dacă e doar un pic prea cald pentru confort, utilizați ventilator de tavan, fără aer condiționat. Dacă e suficient de fierbinte pentru a solicita de aer conditionat, ventilatoare de tavan folosind în același timp, vă permite să măriți setarea temperaturii cu cinci grade, ceea ce va reduce costurile. Folosiți ventilator de tavan doar atunci când vă aflați în cameră, pentru că rulează ventilatorul nu reduce de fapt temperatura. De aer în mișcare crește cantitatea de evaporare de pe piele si ajuta la racirea tu off.

 • Mai închisă culoarea casei tale, mai multă căldură se va absorbi, asa ca daca esti construirea, cumpararea, sau luând în considerare revopsire, alege culori mai deschise pentru exterior.

 • Treizeci la sută din căldură în casa ta este absorbită prin acoperiș. Asigurați-vă că mansarda este bine aerisite. Orificiile din streașină permite aerului rece să intre. O aerisire coamă sau un ventilator mansarda poate reduce semnificativ costurile de răcire.

 • Luați în considerare punerea tentă fereastră reflectorizant pe ferestrele pentru a reduce cantitatea de căldură absorbită.

 • Orice căldură, care este generata in interiorul casa ta trebuie să fie eliminate prin sistemul dumneavoastră de răcire, pentru a evita astfel generarea de căldură în interiorul casa ta ori de câte ori este posibil. Gatiti pe gratar in aer liber cat mai des posibil, sau de a folosi un crockpot și cuptor cu microunde. Utilizați “aerul uscat”, setarea pe mașina de spălat vase.

 • Închideți camere care nu le utilizați, iar conductele de răcire la aceste camere.

 • Asigurați-vă că aerul răcit provin din fantele de aerisire dvs. de aer condiționat nu este blocate de mobilă sau draperii.

 • Opriți luminile atunci când nu este în uz. Lumini produc caldura, ceea ce face ca sistemul dvs. de aer condiționat funcționează mai greu (și cost mai mult).

 • Computerul dumneavoastră și alte echipamente de birou acasă, de asemenea, generează căldură. Transformați-le stinge atunci când nu este utilizat.

Multi proprietari nu ia în considerare menținerea și întreținerea în care unitatea lor de curent alternativ până când au o problemă de răcire. Aceasta este ceea ce de multe ori duce la fluxul de aer ineficiente, costuri mai mari de utilitate și de piese de schimb.

Sisteme de aer condiționat pot fi proprietarii de case mai scumpe aparate vreodată să cumpere. Vestea bună, însă, este faptul că acestea pot fi întreținut și reparat relativ ieftin. Mai jos veți găsi câteva sfaturi privind serviciile aeriene condiționat, care va ajuta pentru a maximiza durata de viață a dvs. de aer condiționat, în timp ce economisind bani la costurile de răcire și facturi de reparații.

Do It Yourself: Aer condiționat Sfaturi de servicii care poate fi făcut într-o după-amiază

Deși nu fiecare persoană este suficient de bun incat sa inlocuiasca piesele uzate din interiorul unității condensatorului lor, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face în continuare pentru a menține dvs. de aer conditionat alexir.ro execută în forma tip-top.

Vom începe cu cea mai frecventa cauza de ineficiențe de aer condiționat, și mergeți mai departe și vă sugerăm să vă schimbați filtrul tau, si schimba-l acum. Sanse sunt, filtru, care este așezat în interiorul aparatului este filtrul de exact aceeași care a fost acolo anul trecut, și, eventual, cu un an înainte ca. Filtre se colmateaza cu murdăria și resturile, care împiedică fluxul de aer mașina dvs. are nevoie pentru a rula corect. Un filtru murdar poate provoca, de asemenea, un alt, mai scumpe, efect secundar. Aceasta poate provoca vaporizator să înghețe în sus, și, în cazul în care aceasta se va întâmpla, veți găsi te de asteptare un tehnician de serviciu de pe o zi de vară toridă. Filtreaza modificări sunt recomandate cel puțin o dată la 30 de zile în lunile de vară, precum și prețul de filtre noi este ușor de compensat de eficiența mașinii dumneavoastră.

Dacă se întâmplă să fi acoperit de sus sau părți ale condensatorului cu zăbrele, plante sau orice alt capac punct de vedere estetic, acum este momentul pentru a elimina structura frumoasa sau grădină. Acoperirea unitatea condensatorului restricționează fluxul de aer și a tuturor plantelor sau alte materiale care acoperă ar trebui menținut un minim de 24 “departe de părțile laterale ale unității, cu nimic care să acopere partea de sus.

Angajarea unui tehnician aer conditionat pentru a efectua întreținerea de rutină

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: